Cuvertura pat - de unde sa cumpar?Cuvertura pat - de unde sa cumpar?

De asemenea, este bine sa iei in considerare daca veti mai cuvertura pat sau nu, in acest caz puteti reutiliza patutul avut deja, economisind bani. Patuturile convertibile par a fi atractive pentru multi parinti, dar preturile exagerate nu merita pentru multi dintre ei. Multe patuturi pot fi transformate in patut copii sau chiar intr-un pat pentru adulti.

In cazul in care ati gasit patutul potrivit pentru bebelus, dar acesta nu are roti incorporate, acestea se pot gasi in diferite magazine de mobilier, si le poti instala chiar tu pe parcurs. Un cuvertura pat trebuie sa fie confortabil atat pentru bebelus, cat si pentru mamica care va avea grija de el. Cu siguranta vei gasi la noi acel model de pat potrivit nevoilor tale! In magazinul online vei gasi gama foarte variata de modele de paturi pentru copii: patuturi pliante cu un nivel, cu doua nivele, cu masuta de infasat, patuturi din lemn, patuturi transformabile, seturi cu pat cu saltea si lenjerie, patuturi cu sertar.

Mai exista si alte tipuri de patuturi lemn cuvertura pat care beneficiaza de un spatiu mai mare de depozitare. Chiar daca sunt mai scumpe decat restul tarcurilor pentru copii, diferenta de pret se regaseste in calitatea materialelor din care sunt fabricate tarcurile. Standardele din 2011 privind siguranta patuturilor impune ca acestea sa aiba suport de saltea cat mai puternica pentru a evita prabusirea saltelei din patut.

In cazul in care ati gasit patutul potrivit pentru bebelus, dar acesta nu are roti incorporate, acestea se pot gasi in diferite magazine de mobilier, si le poti instala pe parcurs. Asa credem si noi… Dormitorul copilului este folosit in special ca loc de joaca, dar si ca spatiu de odihna si relaxare si decorarea lui poate fi mai usoara cu ajutorul nostru, prin cuvertura pat pe care detinem.


Puteți cumpăra aici online:
Top