Pariuri bonus Unibet


Information

Added: 2018-04-16
Category: Unibet

Tags article

pariuri bonus

foto
Cuvertura pat - de unde sa cumpar?

foto
Bonus pariuri Unibet


Pariuri bonus Unibet

Va trebui să vă logați pe website-ul Unibet și să depuneți suma de bani menționată prin intermediul oricărei dintre metodele de plată acceptate de Unibet. Unibet va recompensa pariorul care ghiceste toate cele 5 scoruri corecte. Pana atunci cele 5 partide la care pariori trebuie sa anticipere scorul corect vor aparea in oferta Unibet si veti avea timp suficient sa le studiati si sa pariati scorurile corecte care va pot aduce premii in bani reali in valoare de 100.000 euro.

Calificarea la turneu se face prin jucarea a 10 runde consecutive la unul din cele 3 jocuri ce sunt participanate. Acestea sunt premiile pe care le castiga jucatorii ce vor miza la jocurile de slots in intervalul de desfasurare al turneului. Urmeaza identificare promotiei la sectiunea dedicata si autentificarea in cont de pe pagina acesteia pentru inscriere.

Acest lucru este posibil cel putin in prima etapa din grupe unde Unibet iti da banii inapoi la pariurile efectuate de tine. Evenimentul este unul asteptat cu siguranta de pasionatii de pariuri sportive ce isi vor incerca norocul sa-si mai rotunjeasca veniturile. Acestia trebuie sa-si deschida un cont de pariuri sportive pe Betfair.

Castigatorul poate primii Iphone X de la Winmasters sau poate opta pentru valoarea in bani reali a acestui premiu, valoarea fiind de 5000 ron si se va credita in contul de Winmasters. Promotiile pot fi de mai multe feluri dand posibiliatea pariorilor sa opteze pentru cele dorite. De fiecare data cand se desfasoara un turneu de tenis de mare amvergura, apar si promotiile pentru evenimentul respecti, oferit de mai toate case de pariuri online. pariuri bonus

Top